Tuesday, August 24, 2010

Opsss....sndRom...test





Assalamualaikum~
wahai rakyat beta sekalian..
taHukah kalian...apa yg melanda beta ary ini?

IngInkah kalian tahu?
seBenarnya terlalu Banyak perkara yg blaku pada beta ary ini?uhh..sungguh











Jeng2~~Hari ni beta dilanda sindrom yg sgt2 sinonim dgn diri beta sejak dulu.....
Pabila beta mempunyai saat2 genting, bayi di dalam perut beta menendang2 dan dok meroyan2 membuat perangai....alamatnya tandas menjadi rumah kedua beta~~
xpasal2 beta elang mood nk stdy 4 examm...
Grr...jom kita belasah bayi ni~~










Errrr...ok.....
Beta akui Beta kebelakangan Ni Agak Meroyan
nGan Nama Bdak Ni..errr bkn bUdak k..
Jejaka~~...
Ntahla semuanya Brmula dgn skadar
Bgurau snda antara sahabat baik,........
n tiba2~~Jiwa beta menendang2..
memberi signal amaran...Toik toik toik itu bunyinya
agak pelik ya~~
Tapi Adakah ni rasa Kasih Sayang?
atau jiwa aku yg kacau je dok menendang2??
Hahhh syahir ciss sayang ko jwablah la sndiri k
N aku tersangat2 guling tergelakkan sama Putera Rashidi dan Putera emm.. Syahir 'Kicap'(bkn bmksod k sahabat ku..xnk keliru je
...Tp Kalo betol un no komen..But still aku ske dy ahahha
Thaz PuteraKu syahir





Errr...n...
Beta telah terbang ke angkasa mimpi.......
Beta telah terbang tinggi Bersama....
Dengan karpet ajaib Beta bernama Bayangan
kejadian ini Berlaku Selepas Beta siap pergi beRjuang di negara Test Seni~~
N beta bjmpe dgn si Putera Loy yg cute miut~~
n lpas bjmpe dgn putera itu beta teringat dengan putera beta lalu beta
terbang ke angkasa mimpi..
Tersipu2 beta tersenyum mengingatkannya..err
bakpo gitu tuh>>>??









Ok..selesai Dulu episod cinta tuh..nty2 lah beta sambOng~

err..ookk....Kejadian yg sgt2 memalukan beta di hadapan rakyat senaungan beta~~~

Beta terjatuh dari Kuda padi beta yang tertumpah cat pink di badannya!!!!!!!!!!!!

Wargggg malunya~~Luka habis kaki ku ini....
taPi beta kira ni msti dugaan yg tuhan nk beri kn
ok sbgai pemimpin beta haruslah kental..lalu beta dengan kentalnye mengangkat kuda beta yang parah..huhu(bercalar!!!!!xshukenye~)
dan berlalu pergi dengan muka taik selamba yayanye~~
vRooommmmm memaksa kuda ku lari gagah berani(nyanyi)





Kalian nampak!!Nampak x!!!SenYuman Beta!!!!
warggghhh beta amat puas aty dgn test yeeee
tersgt2~~~~
Beta Berjaya menakluki negara Test SEni!!!
Cayalah!!!
ahhaha tambah lagi keluasan negara jajahan beta
wakakakakakakakakakaka

Errrr bkn tuh sbnarnye beta nk jelaskn pasal snyuman beta..
Beta nk gtau aryni beta ada date ngan Ratu Mira n Putera wan kat Restoran Mewah~Pelangi..
wahhhh








ok~~yg Terakhir Beta nk Ulaskan aryni...
Walau ape2 pon...
Dragon yang senget benget ni...masih xhenti2 meyerang beta..
so Doakan kerajaan Beta xtumbang cm pokok balak..
udahla..xlarat nk celoteh beta akhiri dengan Walalaikumussalam...

Putera Syahir sayang kau ketat2 lah!!

No comments: